Rekordný záujem o fond KBI Global Sustainable Infrastructure

29. apríl 2022

SK, Fondy

Investície do infraštruktúry sa u investorov tešia veľkému záujmu a pokorený míľnik pri fonde KBI Global Sustainable Infrastructure Fund značí, že investori vidia v tomto zameraní budúcnosť.

Vyššie spomínanému fondu, sa v súčasnej dobe podarilo prekonať hranicu 1 miliardy EUR majetku pod správou (AUM). Jedná sa o majetok investorov nielen zo Slovenska, ale aj z ďalších krajín Európy, v ktorých je fond distribuovaný (napr. Taliansko, Rakúsko či Francúzsko). Všetky triedy fondu majú vo svojej kategórii hodnotenie 5 hviezdičiek od agentúry Morningstar, čo je najlepšie udeľované hodnotenie. Pri výbere investícií portfólio manažéri fondu navyše berú do úvahy princípy zodpovedného investovania, čím sa fond radí pod článok 8 smernice SFDR.

Fond KBI Global Sustainable Infrastructure Fund sa zameriava na spoločnosti pôsobiace v životne dôležitých odvetviach dodávok vody, odpadu, recyklácie, produkcie potravín, čistej energie, dopravy a poľnohospodárskej pôdy. Viac informácií sa dozviete kliknutím na tlačidlo nižšie:

Viac informácií o fonde KBI Global Sustainable Infrastructure Fund

Ďalšie novinky